Ada ColauCuenta verificada

@AdaColau

Alcaldessa de Barcelona. Mayor of Barcelona. 
Barcelona
Se unió en enero de 2010
 

Tweets

  1.  Tweet fijado
    A nosaltres no ens compra ningú. Ni grans empreses, ni bancs, ni elèctriques. Només ens devem a vosaltres, als veïns i veïnes de Barcelona. Per poder fer aquesta campanya et necessitem! Fes una donació:
    1:24
    9.158 reproducciones
  2. Demà i ens acompanyaran al primer gran acte de campanya municipal. Omplim Nou Barris de la Barcelona valenta del . La BCN que diu des dels barris i la seva gent! Us esperem a les 12h!
  3. Mis condolencias a los seres queridos de Alfredo Pérez Rubalcaba y a la gran familia socialista, que hoy vive con tristeza la pérdida de uno de sus mayores referentes. Descanse en paz.
  4. En aquests 4 anys el dret a l'habitatge ha estat la nostra prioritat. Dp de dècades d'inacció, hem activat 72 solars on fer 4600 habitatges. Ara anem més enllà i fem un salt amb 10 nous espais on viure. Per una BCN de barris cohesionats, plens de vida i amb habitatges assequibles
  5. Les ciutats necessiten una Europa q freni l'especulació, q doni resposta a la crisi climàtica i no deixi morir persones al Mediterrani. BCN necessita una Europa valenta. i representen els valors de l'Europa que volem
  6. Estic convençuda que guanyarem. I ho farem amb alegria. Guanyarem una ciutat feminista, oberta i orgullosament diversa. Comptem amb vosaltres, amb la força de la gent, per construir la Barcelona que volem
     
  7. Mitjanit ... i ja estem oficialment en campanya! Us deixo un missatge dirigit a tota la gent de Barcelona, ​​i molt especialment a aquells que han de protagonitzar la Barcelona futura que volem conquerir: una ciutat d'esperança ❤️
  8.   retwitteó
    Fa quatre anys, contra tot pronòstic, la gent comuna vam arribar a l'Ajuntament de Barcelona. Avui a Sant Antoni comencem una nova campanya per tornar a guanyar 🎥DIRECTE:
     
  9.   retwitteó
    “Les que hem tingut el privilegi de treballar per la ciutat aquests 4 anys ens hem enamorat encara més d’ella i de la seva gent que lluita cada dia des dels seus barris” Comencem la campanya escoltant la . Amor i respect màxim💜
  10.   retwitteó
    📽 Vam néixer a les places i no ho oblidarem mai. La primavera del 2015 vam començar a fer realitat molts somnis que ens deien que eren impossibles. Encara queda molt per fer. Ara,
  11. Barcelona és cada dia més referent internacional en tecnologia i innovació. Benvinguts responsables i expositors del saló , la fira audiovisual líder al món i un sector estratègic per la nostra ciutat. Un orgull rebre'ls per començar a preparar l'edició 2021!
     
  12.   retwitteó
    😡 INDIGNANT Ahir al Parlament es va votar la possibilitat d'instar a l'Estat a que els ajuntaments puguin regular el lloguer. Resultat de la votació? Només i la van votar a favor. És vergonyós, però les llogateres i els llogaters tenim memòria.
  13. Avui a mitjanit comença oficialment la campanya electoral per tornar a guanyar l’alcaldia de BCN. Volem que torni a guanyar la Barcelona valenta que posa les persones al centre. i fem-ho en comú, com sempre, en un acte alegre i ple d’esperança!
  14.   retwitteó
    Avui 9 de maig escric a sobre la necessitat de recuperar una Europa per a tothom! Feliç dia d’Europa! 👇
  15. 📻Demà a les 8:30 del matí participaré en el cara a cara amb que organitza . Estic segura que durant el debat podreu escoltar dos models ben diferents per governar Barcelona!
  16. Vam néixer a les places. I per això mai deixarem de baixar-hi. Avui hem estat a la Plaça de Navas del Poble-Sec per conversar amb els seus veïns i veïnes, que són l’ànima i la força d’aquesta ciutat. Perquè volem seguir millorant la ciutat amb la seva gent,
     
  17.   retwitteó
    Què passa al quan proposa que es demani al Govern de l'Estat que faciliti que els ajuntaments limitin l'augment dels preus de lloguer? Que NO s'aprova perquè vota en contra amb el PP. I perquè s'absté amb el PSC. Res més a dir.
  18.   retwitteó
    Nova convocatòria de Baixos de Protecció Oficial a : 8 locals municipals per instal·lar-hi activitat econòmica de proximitat per promoure el comerç de proximitat pensat per als veïns i les veïnes. Consulta en aquest enllaç les bases:
     
  19.   retwitteó
    Bona feina de i . Més de 170 pisos intervinguts ja de 2017 a 2019. No permetrem les màfies de la droga a les nostres escales i els nostres barris.
  20. La primavera de 2015 va començar un gran canvi a Barcelona. Ara volem anar més enllà. Quatre anys de polítiques feministes, valentes i innovadores. No us perdeu aquest vídeo!