https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
+ de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos 

Comença la campanya! Actes principals

Dijous 9 de maig a partir de les 20 h a Ronda Sant Antoni
Aquest dijous donem el tret de sortida de la campanya electoral a Sant Antoniamb una jornada que durarà fins a la mitjanit. La teva participació en la campanya serà imprescindible! Així que, per començar amb força, farem un acte diferent, amb música en directe, pica-pica popular, ballada de swing, alguna sorpresa i l’estrena del Cor Rebel de Barcelona!
Ens acompanyaran en aquest primer acte Gerardo Pisarello, Gala Pin, Laura Pérez, Janet Sanz, Joan Subirats, Ernest Urtasun i Ada Colau.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dissabte 11 de maig a les 12 h a la plaça Àngel Pestanya

Aquest dissabte Ada Colau, Pablo Iglesias, Lucía Martín, Janet Sanz i Cristina Fallaràs explicaran a Nou Barris les lluites que hem liderat per defensar el dret a l’habitatge i a una vida digna. Hem demostrat que, amb voluntat política i valentia, és possible dur a terme propostes com una companyia pública d’energia o un dentista municipal, recuperar la gestió de serveis públics i lluitar contra el frau fiscal.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Diumenge 12 d’abril a les 12 h a la plaça de les Glòries
Vine a conèixer com és la ciutat futura més verda i sostenible que imaginem a l'acte que hem preparat en l'entorn de Glòries (amb carrer Dos de Maig). Tindrem amb nosaltres a Yayo Herrero, Eloi Badia, Janet Sanz i Ada Colau. A més, hi haurà activitats per als més petits amb una gimcana canalla perquè descobreixin el nou parc.
Apunta't a Facebook i comparteix

Altres actes als barris de Barcelona

Dimecres 8 de maig a les 18 h a la Plaça Navas
Si vius al Poble-sec o al voltant, vine a la trobada de l'Ada Colau amb els veïns i veïnes a peu de carrer per parlar sobre la Barcelona que estem fent. Per primer cop en anys, les desigualtats entre barris s’estan reduint i ja som la ciutat amb més inversió social de l'Estat.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dimecres 8 de maig a les 18 h a Via Júlia
Fem balanç de les polítiques en drets socials que hem fet a la ciutat, però també a Nou Barris. Quines propostes tenim per al futur? Parlem-ne amb actuacions concretes i propostes de futur en matèria de drets socials i salut.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Divendres 10 de maig a partir de les 17 h la Plaça dels Àngels
El grup de Joves de Barcelona en Comú organitzen una jornada el divendres 10 a la plaça dels Àngels per convidar la gent jove de la ciutat a pensar avui la Barcelona de demà amb els nostres candidats més joves. I acabarem amb una performance poètica.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dissabte 11 de maig a les 18 h a plaça Gal·la Placídia
El barri de Gràcia acollirà un debat sobre un dels temes més preocupants de les principals ciutats europees: la gentrificació i com aquesta afecta al dret a l'habitatge per a les persones que viuen en els barris més populars.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dilluns 13 de maig a les 18 h als Jardins Doctor Duran i Reynals
Fem balanç de tot allò que hem fet aquests 4 anys per reduir les desigualtats en salut, per potenciar la mobilitat activa i contra la contaminació, però també de quines són les nostres propostes en l'àmbit de la salut mental, en una sanitat pública de qualitat, o el padró per a la sanitat universal.
Apunta’t a Facebook i comparteix
 
 
본문 바로가기검색 바로가기메뉴 바로가기
 

연예

문소리 "단단한 자긍심 지닌 판사 모습 보여드리고 싶었어요"

문소리 "단단한 자긍심 지닌 판사 모습 
보여드리고 싶었어요"

뭐든지 '똑소리' 나는 배우 문소리(45)가 판사 역할로 돌아왔다. 오는 15일 개봉하는 영화 '배심원들'(홍승완 감...
규현 소집해제…팬 환호에 허리숙여 인사

규현 소집해제…팬 환호에 허리숙여 인사

그룹 슈퍼주니어 규현(31)이 7일 사회복무요원에서 소집 해제됐다. 2017년 5월 입대한 규현은 이날 오후 6시 성북 시각장애인복지관에서 대체 복무를 마쳤다. 규현은 소집해제를 축하하는 많은 팬과 취재진에 허리 숙여 인...
'어린 의뢰인' 유선 "아동학대, 불편하다고 외면 말아야"

'어린 의뢰인' 유선 "아동학대, 불편하다고 외면 말아야"

"이번에 욕을 많이 먹을 것 같아요. 실제 저런 면이 있는 사람이 아닐까 오해를 받을 정도로 연기하려고 했어요." 영화 '어린 의뢰인'에서 아이를 학대하는 계모 역할을 맡은 배우 유선(43)은 "성격과 너무 다른 역할을 연기하려니 ...