https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
+ de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos 

Tota l'atenció pediàtrica de la ciutat de Tortosa es farà al CAP Baix Ebre a partir de la primera quinzena d'abril

Torna
Divendres, 15 de març de 2019
  • Per oferir aquest servei, les especialitats d’anestèsia, clínica del dolor, oftalmologia i digestiu que es troben al CAP Baix Ebre traslladaran temporalment al CAP Roquetes
Tota la línia d’atenció pediàtrica de la ciutat de Tortosa es realitzarà, a partir de la primera quinzena d’abril, al CAP Baix Ebre. Això comportarà que la pediatria que es realitza al CAP Temple i la que actualment es fa al CAP Baix Ebre, es realitzarà tota en aquesta segona ubicació, deixant la mateixa cobertura pediàtrica que hi ha actualment. Així mateix, seguint el model que s’aplica en diferents zones de Catalunya pel que fa a atenció pediàtrica, s’afavorirà l’accés a través d’internet i call-center, així com s’ordenaran els fluxos dels pacients en una sola ubicació. Aquesta mesura també propiciarà la millora d’activitats preventives i les revisions, i reforçarà l’activitat assistencial comunitària.
 
L’objectiu d’aquesta mesura és garantir l’atenció de tots els usuaris per professionals que fan atenció pediàtrica. Per poder oferir aquest servei al CAP Baix Ebre, a partir del proper dilluns 18 de març, les especialitats d’anestèsia, clínica del dolor, oftalmologia i digestiu que es troben a la tercera planta d’aquest centre es traslladaran al CAP Roquetes de forma provisional.
 
Cal assenyalar que, des del mes de juny del 2018, l’atenció pediàtrica a les tardes a la ciutat de Tortosa ja es realitza tota al CAP Baix Ebre.