https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
+ de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos 

Comença la campanya! Actes principals

Dijous 9 de maig a partir de les 20 h a Ronda Sant Antoni
Aquest dijous donem el tret de sortida de la campanya electoral a Sant Antoniamb una jornada que durarà fins a la mitjanit. La teva participació en la campanya serà imprescindible! Així que, per començar amb força, farem un acte diferent, amb música en directe, pica-pica popular, ballada de swing, alguna sorpresa i l’estrena del Cor Rebel de Barcelona!
Ens acompanyaran en aquest primer acte Gerardo Pisarello, Gala Pin, Laura Pérez, Janet Sanz, Joan Subirats, Ernest Urtasun i Ada Colau.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dissabte 11 de maig a les 12 h a la plaça Àngel Pestanya

Aquest dissabte Ada Colau, Pablo Iglesias, Lucía Martín, Janet Sanz i Cristina Fallaràs explicaran a Nou Barris les lluites que hem liderat per defensar el dret a l’habitatge i a una vida digna. Hem demostrat que, amb voluntat política i valentia, és possible dur a terme propostes com una companyia pública d’energia o un dentista municipal, recuperar la gestió de serveis públics i lluitar contra el frau fiscal.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Diumenge 12 d’abril a les 12 h a la plaça de les Glòries
Vine a conèixer com és la ciutat futura més verda i sostenible que imaginem a l'acte que hem preparat en l'entorn de Glòries (amb carrer Dos de Maig). Tindrem amb nosaltres a Yayo Herrero, Eloi Badia, Janet Sanz i Ada Colau. A més, hi haurà activitats per als més petits amb una gimcana canalla perquè descobreixin el nou parc.
Apunta't a Facebook i comparteix

Altres actes als barris de Barcelona

Dimecres 8 de maig a les 18 h a la Plaça Navas
Si vius al Poble-sec o al voltant, vine a la trobada de l'Ada Colau amb els veïns i veïnes a peu de carrer per parlar sobre la Barcelona que estem fent. Per primer cop en anys, les desigualtats entre barris s’estan reduint i ja som la ciutat amb més inversió social de l'Estat.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dimecres 8 de maig a les 18 h a Via Júlia
Fem balanç de les polítiques en drets socials que hem fet a la ciutat, però també a Nou Barris. Quines propostes tenim per al futur? Parlem-ne amb actuacions concretes i propostes de futur en matèria de drets socials i salut.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Divendres 10 de maig a partir de les 17 h la Plaça dels Àngels
El grup de Joves de Barcelona en Comú organitzen una jornada el divendres 10 a la plaça dels Àngels per convidar la gent jove de la ciutat a pensar avui la Barcelona de demà amb els nostres candidats més joves. I acabarem amb una performance poètica.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dissabte 11 de maig a les 18 h a plaça Gal·la Placídia
El barri de Gràcia acollirà un debat sobre un dels temes més preocupants de les principals ciutats europees: la gentrificació i com aquesta afecta al dret a l'habitatge per a les persones que viuen en els barris més populars.
Apunta’t a Facebook i comparteix
Dilluns 13 de maig a les 18 h als Jardins Doctor Duran i Reynals
Fem balanç de tot allò que hem fet aquests 4 anys per reduir les desigualtats en salut, per potenciar la mobilitat activa i contra la contaminació, però també de quines són les nostres propostes en l'àmbit de la salut mental, en una sanitat pública de qualitat, o el padró per a la sanitat universal.
Apunta’t a Facebook i comparteix